Zece lucruri vestimentare pe care ar trebui să le deținem 

A devenit deja o regulă nescrisă că trecerea unei perioade din viața noastră este însoțită de o listă plină de dorințe, dintre care jumătate sunt imposibil de îndeplinit. Nu contează, atât timp cât visăm, avem speranță, nu? Dacă ziua ta de naștere se apropie, ar trebui, printre altele, să faci o mică recapitulare a garderobei. Garderoba ta ar trebui să includă, pe lângă suveranitate, următoarele articole vestimentare.

Fie că ne dorim sau nu, ceva s-a schimbat. Lumea nu se mai simte la fel de banală cum a fost odată. Am crescut puțin. Ne uităm la frumusețe, iar îmbrăcămintea devine din ce în ce mai importantă. Si nu mai avem asa mult timp de dimineață pentru a ne alege cu ce sa ne îmbrăcam. De aceea, am decis să vă aducem zece piese vestimentare pentru a vă face mai ușor și mai sigur "pansamentul"

#blugi

Nu există timp decât spațiu pentru blugii de calitate. Inspirat de Britney Spears, blugii cu turul ultra-jos sunt un lucru deja al trecutului. Faima lor se potrivește cu praful și oferă loc pentru țesături albastre de înaltă calitate, populare în întreaga lume. Ei devin parte a codului vestimentar iubit.

#cizme confortabile

Sigur, există si cizme la ofertă. Cele care ajung până la glezna, genunchi, dar și cele care înconjoară piciorul pe toată lungimea. Pe măsură ce timpul trece, moda începe să pună funcționalitatea și practicitatea pe primul loc, trebuie să susținem ca, colecția aleasa de catre noi de pantofi, este cea pana la glezne. 

#rochie midi

Curbele lui Kim Kardashian în rochiile siluete arată plăcut, dar încrederea noastră de sine vrea să riște puțin mai puțin. Unele zile necesită pur și simplu rochii universale în lungime midi pentru a salva orice dispoziție la modă.

#paltoane lungi

Dictatul bibliei modei este clar. Paltonul este dragostea oricărei epoci de viață. Absența lui în dulap ar putea fi ușor clasificată drept o crimă împotriva apartenenței la modă. Investiți-vă economiile într-o piesă de calitate. El îți va oferi toate beneficiile zece ani mai târziu.

#accesorii pentru par

De-a lungul timpului, perlele si toate tipurile de accesorii  ne-au redobândit. Poate că suntem cei mai fotogenici sau poate nu trebuie să facem poze. Parul tau va iesi in evidenta, iar frumusețea acestuia se datoreaza accesoriilor de par.

#fuste lungi

Nu spunem că fustele de lungime mai scurtă cad din joc, dar o fustă cu lungimea sub genunchi este mai utilă pentru orice tip de eveniment. În combinație cu tricoul tău preferat, această piesă va fi un adevărat însoțitor la fiecare zi lucrătoare și la o petrecere departe de birou.

#pantaloni cu talie înaltă

Toată lumea in viața lor a trecut prin perioada în care s-au îmbrăcat pentru interviuri pentru serviciu în lucruri neplăcute. Probabil era o perioadă de muncă dulce și nu aveai idee ce să porți. Astăzi alegerea este clară. Pantalonii cu talie înaltă în cooperare cu o bluză elegantă sunt câștigătorii clari ai deceniului.

#rochie lunga

În loc să ne pierdem de-a lungul noilor colecții la fiecare săptămână, încercăm să colectăm piese care sunt cu adevărat cusute pentru corpul nostru. De exemplu, o rochie lunga - un miracol care este perfect pentru fiecare femeie.

#maleta

Și devine un maestru al versatilității și al atemporalității - maleta! Cea mai cautat articol vestimentar in ultimul deceniu. Tasatura elastica se potrivește pe corpul oricui. O piesă de care avem nevoie cu totii in garderoba noastra. Se poate descurca cu orice componentă de ținută și va arăta întotdeauna perfect. 

#tocuri negre

Toate știm cu siguranță despre o colecție secretă de pantofi negrii, cu călcâie care sunt la vedere. A trebuit să le deținem. Este timpul să înlocuim așa-numitele „încălțăminte ale observației” cu un erou universal. Tocurile negre sunt obligatorii, precum și mica ta rochie neagră.